Cele mai bune prietene #2 | Fantezii erotice cu lesbiene


Capitolul 3:

Cele două femei se priviră îndelung şi în tăcere. Inima Georgianei bătea nebuneşte. Spera absurd că Georgiana nu înţelesese, că îşi imaginează că avusese un vis erotic sau că ceva, orice. Stomacul i se strânsese într-un ghem de nervi şi simţea că i se face rău.


Această fantezie face parte dintr-o serie. Dacă nu ai citit prima parte, ar trebui să începi cu Cele mai bune prietene #1.
Happy reading!

„Te rog, zi ceva, orice, numai nu mă mai fierbe aşa”, îşi zicea Georgiana în sinea ei, roşind şi mai mult.

Fără să zică nimic însă, Roxana s-a ridicat din pat, lipăind cu picioarele goale pe parchet. A intrat în baie şi a închis ferm uşa în spatele ei.

Georgiana s-a ridicat în capul oaselor, strângând din dinţi. A sărit din pat şi a început să îşi caute hainele prin cameră, clocotind de indignare.

Ce făcuse atât de rău? Ce a apucat-o pe nebuna aia? În definitiv nu îi făcuse nimic. La cum o cunoştea, sigur se apuca să îşi facă tot felul de scenarii. Ce îşi închipuia ea, că tot timpul cât au dormit împreună ea nu avea nici un lucru mai bun de făcut decât să se masturbeze visând la frumuseţea angelică a ei? La cât era de paranoică şi de timidă – ce timidă, nefutută de-a dreptul! – probabil că îşi imagina deja cum Georgiana stă acasă probabil cu poza ei pe pereţi, pe ecranul telefonului sau cine ştie ce alte prostii absurdo-romantice.

Tocmai îşi trăgea chiloţii pe ea când uşa băii se deschise şi în prag a apărut prietena ei. Calmă ca de obicei, s-a aşezat pe pat privind-o indescifrabil.

Georgiana a ignorat-o, cautându-şi sutienul pe care îl ţinuse în mână cu doar câteva clipe în urmă. Nu se vedea pe nicăieri.

„Unde dracului l-am pus”?

S-a dus la birou şi şi-a luat bluza. Avusese parte de destul penibil pe ziua de astăzi, nu era cazul să se apuce să scotocească ca o proastă peste tot. Şi-a tras bluza peste cap cu furie, iar cusăturile au părâit când şi-a îndesat mâinile pe mâneci.

– Vezi că ai pus-o pe dos.

În culmea exasperării, Georgiana a tras de bluză încercând să o scoată. Se înţepenise şi nu voia să îi treacă peste cap. Şi-a tras cotul în jos, încercând să se elibereze, dar materialul a cedat cu un trosnet.

Nu îi venea să creadă. Privea năucită la marginile zdrenţuite ale fostei mâneci, energia şi adrenalina dispărând la fel de iute pe cât o copleşiseră.

S-a lăsat să cadă pe pat, dintr-odată epuizată atât fizic cât şi mental. Îi venea să plângă. Îi venea să plângă de ciudă că îi venea să plângă. Şi-a ascuns faţa în palme fără să îi mai pese de nimic.

Braţul Roxanei o cuprinse pe după umeri, trăgând-o mai aproape. Georgiana ar fi vrut să se opună, dar nu mai avea energia necesară. Se lăsă moale în braţele prietenei ei care îi strânse capul la piept.

Casă nouă! Pagina s-a mutat la PovestiSiFanteziiErotice.ro.
Citeşte întegral această povestire erotică. Găseşti prima parte din această poveste aici: cele mai bune prietene #1.

5 gânduri despre „Cele mai bune prietene #2 | Fantezii erotice cu lesbiene

 1. Pfff, ce era în mintea şi sufletul Georgianei….odata căsătorită, Rox era ca şi pierdută pt ea. Probabil îl urăşte, îl pizmuieşte la greu pe viitorul soț al prietenei, deşi s-a inventat 3some-ul …

  Oare ce resorturi interioare au contribuit la atitudinea lui Geo, mai ales că teoretic ea era extrovertita….hmmm, deşi poate era o mască socială.

  Tare faza cu bluza, deşi era de aşteptat prin ce furtună emoțională trecea Geo.

  Oare Rox i-a cedat fiindcă şi ea avea apucături lesbi sau din …empatie, consolare ori curiozitate. Bine că s-au detensionat fetele până la urmă, că dacă cineva nu-şi transmută energia sexuală….o ia razna.

  Apreciază

  1. Da. Ăla cred că a fost declanşatorul. Nunta iminentă.

   Nu ştiu însă ce a motivat-o pe Rox, cred că este vorba de curiozitate şi frustrare. Deşi încă nu i-a spus încă Georgianei, viitorul soţ are anumite lipsuri.

   Georgiana are deja o părere proastă despre Liviu, iar pe Roxana asta o roade. Ar fi vrut să facă cumva ca cei doi să se înţeleagă. Nu vrea să fie pusă în postura de a alege între o prietenă de o viaţă şi un eventual soţ pe viaţă.

   Sunt curios despre ce o să vorbească în partea a treia. Crezi că o să deschidă subiectul?

   Apreciază

   1. Aoleu….Ce lipsuri ? La „aşternut” ?! Ş-atunci, de ce toată tărăraia asta cu nunta ? Liviu o are cu ceva la mână, e de complezență, sau Rox fuge de ceva/cineva ?! De ce s-ar băga Rox într-o asemenea combinație proastă ?

    Cine o să deschidă subiectul în partea a 3-a ? Fiindcă ambele, fiecare cu motivele ei, sunt „îndreptățite” să se „dezlănțuie”.  Evident că va fi o discuție „pe față”… şi probabil, dureros de adevărată….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.